Drugi po redu košarkaški kamp ,,Malina“ startuje ovog leta, Marinović poručuje: Biće zvučnih imena!
Drugi po redu košarkaški kamp ,,Malina“ startuje ovog leta,  Marinović poručuje: Biće zvučnih imena!

Drugo izdanje košarkaškog kampa ,,Malina“ biće održano u julu ove godine. Tačnije, planirano je da se manifestacija sprovede u tri smene:
– I smena će trajati od 4. do 11. jula 2022. godine;
– II smena će trajati od 12. do 19. jula 2022. godine;
– III smena će trajati od 20. do 27. jula 2022. godine.

Bojan Popović i Malina

Inače, prošlog leta održan je prvi po redu košarkaši kamp ,,Malina“. Želja organizatora ove sportske manifestacije, kao i proslavljenog košarkaša i trenera Marka Marinovića, bila je da okupi sve mlade zaljubljenike u ovaj sport, kako iz Čačka, tako i čitave Srbije, pa i regiona. Može se slobodno reći da je ideja apsolutno sprovedena u delo. Naime, za minuli kamp se prijavilo 160 mladih košarkaša i košarkašica iz 14 ekipa, sa kojima su radili provereni stručnjaci. Sa izrečenim je saglasan i popularni Malina. ,,Zahvalio bih se ljudima koji su prošle godine u kratkom vremenskom roku uspeli da naprave nešto zaista dobro. Mnogo hvala svima koji su nesebično pomogli, a nadam se da se opet vidimo na sledećem kampu“, rekao je Marko Marinović. Želja organizatora, kao i samog Marka Marinovića, jeste da ove godine kamp okupi još veći broj dece. Nema sumnje da će to i biti slučaj.

,,Spremni smo već sad za naredno izdanje kampa. Prošle godine kamp je protekao u fenomenalnoj atmosferi, što nas je, moram priznati, prijatno iznenadilo. Deca su se lepo zabavila, a nešto su i naučila. A gostima sa strane smo dočarali grad Čačak. Nadam se da će ove godine odziv biti još veći”, zastao je Marinović, a onda još dodao:

,,Mogu da obećam da ćemo ove godine još bolje i kvalitetnije raditi. Na kampu će biti mnogo dobrih trenera, koji će raditi sa mladim igračima. A biće i nekih zvučnih imena, koja će privući još više dece. A verujem da će od njih moći da nauče kako se postaje profesionalac na najvišem košarkaškom nivou”, kazao je Malina.

Bivši reprezentativac Stefan Birčević bio je gost prošle godine

Što se tiče prijave za drugo izdanje kampa, ona se može izvršiti putem broja +381642756750.

Nikola Minović