O kampu

Košarkaški kamp MALINA prvi put je održan na leto 2021. godine i bio je promotivnog karaktera sa željom da se skupi sto više dečaka i devojčica željnih druženja i košarke. Sada možemo reći da je bio veoma uspešan i kao rezultat toga i ovo leto u periodu od 3. jula do 10. jula biše održan ovogodišnji kamp Malina. Kamp je namenjen dečacima i devojčicama od 9 do 17 godina. 

Ciljevi kampa Malina su da se doprinese razvoju individualnih sposobnosti učesnika kako u tehničkom tako i taktičkom smisu. Stvaranje timskog duha i sklapanje novih prijateljstva uz navikavanje na disciplinu i požrtvovan rad. Pažnja i briga o svakom pojedincu tokom trenažnog procesa, a opet pružanje zadovoljstva u treningu i takmičenjima kao i ispunjeno slobodno vreme raznoraznim zabavnim i edukativnim sadržajima.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem e-mail-a [email protected] ili pozivom na +381 642723 365. Kontakt osoba je Nikola Keljević. Zahvaljujemo se na interesovanju i očkujemo vaše učešće na košarkapkom kampu MALINA.

Marko Marinović - Malina

Rođen 1983. godine u Čačku. Vrlo brzo je mnogima u gradu košarke bio poznat po nadimku Malina. Sa 17. godina debituje u prvom timu Borca i odmah pokazuje svoj raskošni talenat. U prvom mandatu u Borcu se zadržao 4 godine, stekao preko potrebno iskustvo za ono što sledi, a to je prelazak u FMP gde je proveo 2 godine i osvojio sa njima Jadransku (ABA) ligu i nacionalni kup Radivoja Koraća, nakon čega počinje, ispostaviće se veoma bogata internacionalna karijera.

Odlazi u ACB ligu i Đironu, gde osvaja FIBA Evrokup, pa zatim Menorku. 2006. godine je član reprezentacije Srbije I Crne Gore i nastupa na Svetskom prvenstvu u Japanu. Sledi dolazak u Crvenu Zvezdu, na poziv Svetislava Pešića gde pruža zapažene partije koje ga vraćaju u Španiju i ekupu Valensije sa kojom osvaja ULEB Evrokup. Odlazi zatim u Albu iz Berlina, pa ruske klubove Krasnaja Krila i Jenisej Krasnojarsk.

Nakon godine u Levskom iz Sofije, vraća se u Srbiju, i prelazi u Radnički iz Kragujevca gde postaje rekorder Eurokupa u sezonu 2013/2014 sa neverovatnih 137 asistencija. Nakon toga odlazi u Ljubljansku Olimpiju i Steauu, da bi na veliko oduševljenje svih Čačana usledio povratak u matični Borac u kom završava karijeru.

Svojim iskustvom i renomeom je doprineo da Borac 2 puta zaredom bude veoma blizu ulaska u ABA 1 ligu, ali iako nije uspeo kao igrač, u svojoj prvoj trenerskoj sezoni je u tome uspeo. Kao i igrač u mladim godinama, sada i kao trener pokazuje veliku perspektivu, a i taj put je počeo iz Borca i Čačka.

- kamp malina -

Razlozi da nam se priključite

Druženje
Igra
Iskustvo

,,Sa prijateljima, saradnicima, ali i brojnim trenerima iz Čačka odlučio sam da pokrenem košarkaški kamp za mlade igrače i igračice. Na taj način želim da se odužim Borcu, Čačku, ali i svim navijačima za sve što su mi pružili.“
Marko Marinović

Tereni