Drugi po redu košarkaški kamp ,,Malina“ počinje za manje od mesec dana!
Drugi po redu košarkaški kamp ,,Malina“ počinje za manje od mesec dana!

Drugi po redu košarkaški kamp ,,Malina“ počinje za manje od mesec dana!

I smena kampa će trajati od 4. do 11. jula…

Drugo izdanje košarkaškog kampa ,,Malina“ biće održano u julu ove godine. Tačnije, planirano je da kamp bude realizovan u tri smene:
– I smena će trajati od 4. do 11. jula;
– II smena će trajati od 12. do 19. jula;
– III smena će trajati od 20. do 27. jula.
Inače, prošlog leta održan je prvi po redu košarkaši kamp ,,Malina“. Želja organizatora ove sportske manifestacije, kao i proslavljenog košarkaša i trenera Marka Marinovića, bila je da okupi sve mlade zaljubljenike u ovaj sport, kako iz Čačka, tako i čitave Srbije, pa i regiona.
Može se slobodno reći da je ideja apsolutno sprovedena u delo. Naime, za minuli kamp se prijavilo 160 mladih košarkaša i košarkašica iz 14 ekipa, sa kojima su radili provereni i dokazani stručnjaci. Sa izrečenim je saglasan i popularni Malina.
,,Nakon što sam završio sa obavezama u klubu, energiju sam usmerio na rad oko realizacije kampa. Ponovo želimo da privučemo što više dece, kako van grada, tako i iz Čačka. Imamo silan motiv da radimo sa mladim košarkašima i košarkašicama, da im nesebično pomažemo da napreduju. Mislim da je prošle godine bilo prelepo i da su deca stvarno uživala. A smatram da ćemo ove godine uspeti da uradimo još bolji posao”, zastao je Marinović, kako bi onda posebno istakao.
,,Kao što sam ranije najavio, ove godine će učešće na kampu uzeti dosta poznatih imena iz sveta košarke, mojih dobrih prijatelja. Verujem da ćemo napraviti spektakl, kako u prvoj smeni, tako i u druge dve”, dodao je Malina.
Marinović se nada da će kamp postati tradicionalan.
,,Imamo veliku želju da promovišemo košarku što je više moguće. Ali ne samo košarku, već i grad Čačak. Takođe, iskreno se nadam da će kamp postati deo tradicije u gradu na Moravi”, kazao je Marinović.
Takođe, on je jod dodao.
,,Zahvalio bih se ljudima koji su prošle godine u kratkom vremenskom roku uspeli da naprave nešto zaista dobro. Mnogo hvala svima koji su nesebično pomogli, a nadam se da se opet vidimo i ove godine”, završio je Marko Marinović.
Što se tiče prijave za drugo izdanje kampa, slobodnih mesta još uvek ima, a može se izvršiti putem broja +381642756750.

Text: Nikola Minović

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *